Zolderkot Producties

Zolderkot producties is het eenmansbedrijf van Guido Kreeuseler/Beechcraft Bonanza en biedt de volgende diensten:

Freelance Geluidstechnicus
Heeft u een evenement in uw etablisement maar is de vaste geluidstechnicus verhinderd?
Of heeft u een band en wilt u ergens optreden waar u zelf voor een geluidsman voor de huis-PA moet zorgen?
Dan kunt u Zolderkot inhuren! Al vanaf €50,-

DIY (pre-)mastering geluidsopnames
Mastering is de term voor het klaarmaken van opnames/mixen voor uitgave, digitaal of fysiek (cd, vinyl, cassette). In dit proces kunnen storende bijgeluiden zoals ruis en pop verwijderd worden, krijgen de verschillende nummers voor een EP of Album een gelijkmatig geluidsniveau en kan het bestand worden aangepast op het uitgavemedium. Zolderkot Producties kan voor uw eigen DIY-opnames een groot verschil maken door de geluidsweergave af te stemmen op uw gekozen medium, opnames op cassette digitaliseren en opschonen en uw demo, EP of Album een gelijkmatig geluidsniveau geven. Ik kan ook MP3 omzetten naar hogere kwaliteit geluidsbestanden zols WAVE. v.a. €15,- per track.

Demo-opnames
In Beechcraft Bonanza’s thuisstudio kunnen ook collega-singer-songwriters terecht voor het opnemen van hun muziek op digitale multi-track. De werkwijze is geïnspireerd op de befaamde “Sun Recording service” waar Elvis zijn eerste opname maakte: Je speelt dan “live” 2 zelf gekozen nummers in voor €35,- en krijgt meteen de opnames op CD mee naar huis!
Uiteraard kun je voor een meerprijs hierbij ook gebruik maken van mijn masteringservice om je opnames extra vet te laten klinken!
Grotere projecten? Vraag gerust!

Songwriting op maat
Via Zolderkot kunt u ook op maat liederen laten componeren voor speciale gelegenheden zoals een bruiloft, opening, jubileum of ter verrijking van het repertoire van uw band/artiesten. Hierbij kunt u verder nog kiezen of u het live wilt laten uitvoeren door Beechcraft Bonanza of een meezing-opname wilt hebben.

Interesse in één van deze diensten? Stuur dan een mail naar zolderkotproducties@xs4all.nl