Nieuwe website!

Hi!

Omdat mijn vorige website ontwerp niet echt heel gemakkelijk was om up-to-date te houden ben ik overgestapt op wordpress.
Nu kan ik veel makkelijker nieuws plaatsen om iedereen op de hoogte te houden van mijn avonturen!

Zo kan ik bijvoorbeeld meteen mededelen dat deze maand elke week een nieuwe single van mij op spotify komt, allen Buddy Holly Covers ter ere van zijn 80ste geboortedag (7 september). Volg de link aan de rechterkant van deze pagina om naar mijn spotify-page te gaan of zoek me gewoon op in je app!
Als je mijn spotify pagina volgt zouden deze tracks in je release radar moeten komen 😉


Omdat het allemaal covers zijn kan ik ze nog niet op bandcamp zetten omdat ik daar de licenties niet voor heb. Mijn spotify/apple/google/amazon/deezer aggegrator (loudr.fm) verzorgt die wel voor de genoemde kanalen.

Natuurlijk heb ik nog meer plannen, en om nog even terug te komen op mijn avonturen: Zaterdag staat mij een behoorlijk avontuur te wachten!
Ik ben namelijk een milieu-bewuste artiest, aangewezen op het Openbaar Vervoer, en laat ik nou net zaterdag van Almere naar Bussum reizen terwijl de treinen dat niet gaan doen en er geen rechtstreekse busverbinding is (wel NS bussen). Met dikke versterker, gitaar, ukulele en microfoon-standaard! Laten we hopen dat dat goed komt, met die touringcars van het vervangend NS vervoer!

volgende publieke performance is op 25 september in het Amsterdamse Erasmuspark om 14:30

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.